Premium Leaing 3100X1330

Terminalen leasing

Hos Terminalen tilbyder vi forskellige attraktive leasingtyper i forbindelse med leasing af brugte biler. På den måde er du sikker på at finde en løsning, der er tilpasset dine behov.

Vores kompetente rådgivere står naturligvis altid klar til at vejlede dig til den rette økonomisk attraktive løsning med en fast lav månedlig ydelse.

Se vores brugte biler, som kan leases lige her:

 

Se vores brugt biler

Premium leasing

I samarbejde med NCG Finans tilbyder vi alle former for leasing.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige leasing-løsninger – individuelt tilpasset dig som kunde, hvad enten det er til privat eller erhverv og med fast eller variabel rente.

Med en leasing-aftale får du en økonomisk attraktiv løsning med en fast månedlig ydelse. Vi er specialister i flex- og splitleasing til både erhverv og privat.
Som uafhængige leasingrådgivere har vi altid interesse i at finde den bedste løsning på bil og finansiering. Vi anbefaler derfor altid vores kunder at booke en tid hos en af vores rådgivere, så processen bliver tilrettelagt godt lige fra første kontakt.

Vores mission er at gøre os fortjent til at have tilfredse kunder. Derfor er vores leasing-muligheder altid tilpasset dit behov og med kompetent rådgivning som selvfølge.

Vil du vide mere om leasing af brugte biler?

Kontakt din nærmeste Terminalen