Suziki Hero 3100 X 1373

Suzuki-forhandler i Taastrup

Terminalen i Taastrup er din lokale Suzuki-forhandler. Vi har både nye og bruge, og uanset om du leder efter en familiebil, SUV eller en mikrobil, så er vores Suzuki-specialister klar til at hjælpe dig.

Klassiske og nye Suzuki-modeller

Klassiske og nye Suzuki-modeller

Vi har både de helt klassiske modeller hos vores forhandler i Taastrup, og vi har dem, der er lidt mere unikke. Blandt de klassiske kan vi nævne minibilen Suzuki Swift, som er en af de mest populære. Derudover er der også den lille Suzuki Ignis, der er en oplagt bybil, mens Suzuki Vitara og Suzuki S-Cross er populære SUV'er med plads til hele familien. Er du til en bil med en helt anden attitude, er Suzuki Jimny noget for dig. 

Se alle modeller
Brugt Suzuki eller ny Suzuki?

Brugt Suzuki eller ny Suzuki?

Terminalen i Taastrup har altid et bredt udvalg af nye Suzuki-modeller stående. Ofte har vi også en del brugte Suzuki-modeller at vælge mellem, og vi giver dig gerne en byttepris i forbindelse med dit køb. 

Find din Suzuki
Autoriseret Suzuki-værksted i Taastrup

Autoriseret Suzuki-værksted i Taastrup

Når du vælger et autoriseret Suzuki-værksted, kan du være sikker på, at der udelukkende anvendes originale reservedele, når vi servicerer og reparerer din bil. Derudover er mekanikerne uddannede i Suzukis elektronik, motor og karosseri, således at fabrikkens forskrifter altid overholdes. Det kan både forlænge din bils levetid, og det giver dig ro i maven.

Læs mere
Suzuki er højt udstyrsniveau og gode priser

Suzuki er højt udstyrsniveau og gode priser

Suzuki designer biler i mange forskellige størrelser, typer og prisklasser: Minibiler, SUV'er i flere størrelser, offroadere og sportsbiler. De første Suzuki-biler rullede ud på vejene for omkring 70 år siden, og siden er det japanske bilmærke blevet blandt de mest populære i verden. Nok fordi udstyrsniveauet er højt. Adaptiv fartpilot er eksempelvis standard i modellerne Vitara, S-Cross, Swac, Across og i Swift.

Kom forbi din Suzuki-forhandler i Taastrup

Hvis du vil være sikker på, at den Suzuki du er nysgerrig på, holder klar når du kommer, kan du booke en prøvetur via nedenstående formular. Du kan også stille spørgsmål til f.eks. finansiering, værkstedspriser eller noget helt tredje. 

Læs mere om Terminalen Taastrup

Se åbningstider og læs mere om de øvrige bilmærker, vi sælger.

Terminalen Taastrup