BYD Taastrup Facade 1300X1330px

BYD-forhandler i Taastrup

Terminalen i Taastrup er din lokale BYD-forhandler. Vi har både nye og brugte modeller, så kom forbi, og lad BYD-specialister hjælpe dig med at finde din nye elbil.
Vær opmærksom på, at showroomet med BYD ligger på Roskildevej 323 i Taastrup.

Mandag: 9.00 - 17.30
Tirsdag: 9.00 - 17.30
Onsdag: 9.00 - 17.30
Torsdag: 9.00 - 17.30
Fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Mød vores medarbejdere

Casper Nielsen

Casper Nielsen

Salgskonsulent

Tlf. 43501052
[email protected]

Anders Lehmann Johnsen

Anders Lehmann Johnsen

Salgskonsulent

Tlf. 51895958
[email protected]

Der findes også en BYD til dig

Der findes også en BYD til dig

Hvis din næste bil skal være en elbil, kunne BYD meget vel være interessant for dig. F.eks. den legesyge BYD DOLPHIN, den dynamiske SUV, BYD ATTO 3, den innovative BYD SEAL eller SUV'en BYD SEAL U. Uanset hvilken du vælger, følger fabriksgaranti på 6 år/150.000 km og batterigaranti på 8 år/200.000 km med.

Se alle modeller
Skal det være en ny eller en brugt BYD?

Skal det være en ny eller en brugt BYD?

Hos vores BYD-forhandler i Taastrup har vi både nye og brugte BYD-modeller. Vi er autoriseret forhandler af BYD, hvilket betyder, at vores personale er uddannet til at give dig den bedste rådgivning, uanset om du er på udkig efter en ny eller en brugt. Og hvis du i forbindelse med købet, gerne vil sælge din nuværende bil, tilbyder vi dig en byttepris. Showroomet ligger på Roskildevej 323.

Find din BYD
Verdenskendt, etableret bilmærke

Verdenskendt, etableret bilmærke

BYD er forholdsvis ny i det danske bilmarked. Men på verdensplan er det et af de bedst sælgende elbilbrands. Fælles for modellerne er, at de er veludstyrede, de har et højt sikkerhedsniveau, og så er de udstyret med et Blade Battery, som fylder 50 % mindre end traditionelle batteripakker. Det forbereder energitætheden, giver længere rækkevidde og så har batterierne en lang levetid på over 5000 op og afladningscyklusser.

Autoriseret BYD-værksted i Taastrup

Autoriseret BYD-værksted i Taastrup

Når du vælger et autoriseret BYD-værksted, overlader du din bil i hænderne på specialuddannede mekanikere. Dermed giver du din bil de bedste forudsætninger for at opnå lang levetid, du kan være sikker på, servicet udføres, som BYD-fabrikken anbefaler, og vi anvender udelukkende originale reservedele. 

Læs mere

Kom forbi din BYD-forhandler i Taastrup

Via formularen nedenfor kan du stille spørgsmål til BYD-modellerne, til finansiering eller værkstedspriser. Og så kan du booke en prøvetur i lige den model, du er nysgerrig på. Prøveturen foretages fra Roskildevej 323. 

Læs mere om Terminalen Taastrup

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Taastrup