7111050 Term Dk Seo Mazda Topbanner Odense

Mazda-forhandler i Odense

Terminalen i Odense er din lokale Mazda-forhandler. Vi har både nye og bruge, og uanset om du leder efter en familiebil, SUV eller en mikrobil, så kom forbi, og lad vores Mazda-specialister hjælpe dig.

Mazda: Stilfulde og prisbelønnede biler

Mazda: Stilfulde og prisbelønnede biler

Som Mazda-forhandler tilbyder vi de prisbelønnede og stilfulde Mazda-modeller, der har gjort det japanske bilmærke til et af de mest populære i mange årtier. Køreevnerne er i høj klasse, og det samme er designet og alle de tanker, der ligger bag. Som forhandler af Mazda er vi derfor stolte over at kunne tilbyde et bilmærke, der er noget særligt.

Se alle modeller
Køb nye og brugte Mazda-modeller

Køb nye og brugte Mazda-modeller

Om du er ude efter en brugt Mazda eller en ny Mazda, har du gode muligheder for at finde din næste bil hos Terminalen i Odense. Vi køber nemlig gerne brugte biler, og det gælder også din brugte bil, når du skal skifte den ud til en anden.

Find din Mazda
Autoriseret Mazda-værksted i Odense

Autoriseret Mazda-værksted i Odense

Når du vælger et autoriseret Mazda-værksted, kan du være sikker på, at der udelukkende anvendes originale reservedele. Derudover er mekanikerne specialister i din bils elektronik, motor og karosseri, således at Mazda-fabrikkens forskrifter altid overholdes. 

Læs mere
Der findes også en Mazda til dig

Der findes også en Mazda til dig

Mazda er et bilmærke, der både passer til den lille familie og den store familie, til dig, der har brug for ekstra komfort i din firmabil, eller som har behov for en bil, der giver dig ekstra nydelse på de lange køreture i weekender og i ferier.
Blandt de Mazda-modeller, du finder hos Terminalen, er den fleksible Mazda 2, den lidt større Mazda 3, de sporty Mazda MX 5-modeller eller SUV'er som Mazda CX5, Mazda CX30 eller Mazda CX60.

Kom forbi din Mazda-forhandler i Odense

Hvis du vil være sikker på, at den Mazda du er nysgerrig på, holder klar når du kommer, kan du booke en prøvetur via nedenstående formular. Du kan også stille spørgsmål via formularen til f.eks. finansiering eller værkstedspriser. 

Læs mere om Terminalen Odense

Se åbningstider og læs mere om de øvrige bilmærker, vi sælger.

Terminalen Odense