7111050 TERM DK SEO Nissan Odense Topbanner 3100X1330

Nissan-forhandler i Esbjerg

Som Nissan-forhandler er Terminalen i Esbjerg leveringsdygtige i en række spændende biler fra den japanske producent. Nissan tilbyder en bred vifte af biltyper fra små biler til SUV, fra elbiler til biler med benzinmotor - og naturligvis dem midt imellem, plug-in Hybrid-modeller.

 SUV? Firehjulstrækker? Vælg en Nissan

SUV? Firehjulstrækker? Vælg en Nissan

Nissan er kendetegnet ved at levere biler til en fornuftig pris, biler af høj kvalitet og sikkerhed, og som opfylder mange forskellige behov. Dermed passer Nissan både til familier og til den eventyrlystne. Nissans mest kendte modeller tæller bl.a. den kompakte Nissan Juke, den praktiske SUV Nissan Qashqai, Nissan Leaf og Nissan Ariya, som begge er elbiler, og så den store Nissan X-Trail.

Se alle modeller
Helt ny Nissan? Eller en brugt?

Helt ny Nissan? Eller en brugt?

Kom forbi Terminalen i Esbjerg, som er din lokale Nissan-forhandler, og find din nye bil. Uanset om det skal være en brugt, en ny, en SUV, eller en elektrisk, er vi klar til at rådgive dig, så du finder den Nissan, der er den rigtige for dig.

Find din Nissan
Spændende og problemfri

Spændende og problemfri

Nissan leverer biler, der er lette, problemfrie, og som giver spændende kørsel. F.eks. Nissan Qashqai som kombinerer det tiltalende ved en SUV med en kompakt hatchbacks størrelse, effektivitet og ydeevne. Den er et godt eksempel på, hvad det er, du får med en Nissan, fordi designet, rummeligheden og komforten er tiltalende og opfylder mange behov. 

 Autoriseret Nissan-værksted i Esbjerg

Autoriseret Nissan-værksted i Esbjerg

Når du vælger vores autoriserede Nissan-værksted hos Terminalen i Esbjerg, kan du være sikker på, vi udelukkende anvender originale reservedele til din Nissan. Derudover overlader du din bil i hænderne på specialister, som er uddannet i at overholde Nissan-fabrikkens forskrifter, og dermed giver du din bil de bedste forudsætninger for en lang levetid.   

Læs mere

Kom forbi din Nissan-forhandler i Esbjerg

Book en prøvetur i lige den Nissan, du vil prøve. Udfyld formularen og efterlad gerne et spørgsmål, som vores Nissan-specialister kan besvare, når du kommer. 

Læs mere om Terminalen Esbjerg

Se åbningstider og læs mere om de øvrige bilmærker, vi sælger, hos Terminalen i Esbjerg.

Terminalen Esbjerg