7111050 TERM DK SEO Topbanner 3100X1330 V1

Hyundai-forhandler i Esbjerg

Terminalen i Esbjerg er din lokale Hyundai-forhandler. Vi har et bredt udvalg af brugte og nye Hyundai-modeller stående, og deriblandt helt sikkert én, der matcher dine behov. Kom forbi, og lad vores Hyundai-specialister hjælpe dig.

Hyundai har en model til dig

Hyundai har en model til dig

Uanset, om du er på udkig efter en mikrobil, en SUV eller en elbil, så findes der en Hyundai til dig. F.eks. Hyundai i10, i20 eller i30 med benzinmotor, den rummelige SUV TUCSON, som både findes i en benzin- og en plug-in hybridvariant, eller du kan vælge én af de to prisvindende elbiler IONIQ 5 og IONIQ 6. Der følger 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning, når du køber en ny Hyundai.

Se alle modeller
Vi har både brugte og nye Hyundai-modeller

Vi har både brugte og nye Hyundai-modeller

Hos vores Hyundai-forhandler i Esbjerg har vi både nye og brugte modeller. Vi har SUV'er, mikrobiler og prisvindende elektriske biler, som holder klar til dig. Så kom forbi din autoriserede Hyundai-forhandler i Esbjerg, og lad vores specialister hjælpe dig med at finde din næste bil. Når du har fundet den model, der skal med dig hjem, tilbyder vi en byttepris for din nuværende. 

Find din Hyundai

Hyundai Vejhjælp

Der følger Hyundai Vejhjælp med, når du køber en Hyundai hos Terminalen i Esbjerg. Servicen gælder i Danmark og resten af Europa – med undtagelse af Grønland og Færøerne, og hvis du sørger for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark, kan du opretholde ordningen igennem hele bilens levetid.

Batteripakke med 8 års garanti

Når du køber en elektrisk bil fra Hyundai, får du 8 års garanti på batteripakken (dog maksimalt 160.000 km). Garantien er din forsikring om, at selvom elbiler er fyldt med teknologi, er Hyundais bilers batteripakker gennemtestet. Garantien dækker nye og ældre modeller.

*Garantibestemmelserne for ældre modeller kan findes i garantihæftet. Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOH skal kontrolleres via en Hyundai-diagnosetester.

5 års garanti u. kilometerbegrænsning

Der følger 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning*, når du køber en Hyundai. Det giver tryghed og ro i sindet – uanset hvor mange kilometer du kører på de fem år. Det anbefales desuden, at service og reparation udføres på et autoriseret Hyundai-værksted, og at reservedelene svarer til dem, der er anvendt af Hyundai.

*5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti

Autoriseret Hyundai-værksted i Esbjerg

Autoriseret Hyundai-værksted i Esbjerg

Når din Hyundai skal til eftersyn, kan du aflevere den hos vores autoriserede Hyundai-værksted i Esbjerg. Ved at bruge et autoriseret værksted giver du din bil de bedste forudsætninger for en lang levetid, fordi vores mekanikere er specialuddannede efter Hyundai-fabrikkens forskrifter. Og når du overholder de planmæssige eftersyn, får du Hyundai-vejhjælp med.  

Læs mere

Kig forbi din Hyundai-forhandler i Esbjerg

Hos Terminalen i Esbjerg er vi klar til at tage i mod dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Og hvis du har forelsket dig i én af modellerne, som du er nødt til at prøve, kan du booke din prøvetur nedenfor. Så holder den klar til dig, når du kommer. 

Læs mere om Terminalen Esbjerg

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Esbjerg