7111050 TERM DK SEO Værksted Aarhus Topbanner 3100X1330

Autoriseret værksted i Esbjerg

Når din bil skal vedligeholdes, er Terminalens autoriserede værksted i Esbjerg klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder bl.a. autoriseret serviceeftersyn af Hyundai, BYD, Nissan og BMW. På denne side kan du læse mere om fordelene og alle de services, dit lokale værksted i Esbjerg tilbyder.

Fordele ved et autoriseret værksted

Fordele ved et autoriseret værksted

Et serviceeftersyn på din bil er med til at forlænge dens levetid. Samtidig kan eftersynet være med til at forebygge skader og reparationer. Og når du vælger et autoriseret serviceværksted, er det specialuddannede teknikere, som overholder bilfabrikkernes forskrifter og anvender originale reservedele, der foretager servicet. Derudover anbefales det for de fleste nyere biler, at serviceeftersyn og reparationer foretages på et autoriseret værksted for at opretholde garantien.

Læs mere om services
Vi henter din bil, hvor du er

Vi henter din bil, hvor du er

Vi tilbyder at hente din bil og aflevere den retur til dig ifm. med et service. Vi kan hente bilen hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Det eneste krav er, at der ikke er mere end 15 km fra vores autoriserede værksted i Esbjerg og til den adresse, hvor du vil have bilen hente fra og bragt retur til.

Læs mere
Har din bil fået en skade?

Har din bil fået en skade?

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, så vi kan hjælpe dig, hvis din bil har fået en skade. Vores mekanikere bliver løbende opdateret med ny viden, og de er specialuddannelse i en række bilmærker, så du er sikret den bedste og mest professionelle reparation af alle typer skader. Vi tilbyder også en lånebil, mens vi reparerer din bil.

Læs mere

Kig forbi vores forhandler i Esbjerg

Hvis du alligevel kommer forbi vores værksted i Esbjerg, er du velkommen til at kigge ind forbi vores bilforhandler. Her sælger vi brugte biler i forskellige bilmærker, og helt nye biler fra Hyundai, BYD og Nissan.

Læs mere

Book din værkstedtid nu

Er det tid til at få foretaget autoriseret service? Skal du have skiftet dine hjul? Eller skal din bil gøres klar til syn? Udfyld nedenstående, vælg dit lokale værksted i Esbjerg og book et tidspunkt, der passer dig.

Book værkstedstid