Terminalen Esbjerg

Terminalen Esbjerg

Vi bestræber os på altid at give dig en fair pris uden at gå på kompromis med kvalitet eller service.

Se åbningstider for helligdage her.

Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg

76 14 06 00

Mandag09:00 - 17:00
Tirsdag09:00 - 17:00
Onsdag09:00 - 17:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 17:00
LørdagLukket -
Søndag11:00 - 16:00
Mandag07:45 - 16:00
Tirsdag07:45 - 16:00
Onsdag07:45 - 16:00
Torsdag07:45 - 16:00
Fredag07:45 - 14:15
LørdagLukket -
SøndagLukket -

Vores bilforhandler i Esbjerg har kunden i fokus

 

Der er mange gode grunde til at vælge en autoriseret bilforhandler som Terminalen i Esbjerg. Hos Terminalen i Esbjerg bestræber vi os nemlig hver dag på at give dig som kunde en fair pris uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vi er autoriseret forhandler og værksted af Hyundai og Nissan

Din autoriserede bilforhandler i Esbjerg

 

Der er mange gode grunde til at vælge en autoriseret bilforhandler som Terminalen i Esbjerg. Hos Terminalen i Esbjerg bestræber vi os nemlig hver dag på at give dig som kunde en fair pris uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vi er  specialister og ved, at vores kunder altid fortjener det bedste. Derfor står vores kompetente medarbejdere hver dag klar til at give dig den bedste service til den bedste pris.

Salgsafdelingen

Frederik Jensen

Frederik Jensen

Mike Hjelm

Mike Hjelm

Salgskonsulent

Tlf. 42141042
[email protected]

Henrik Rasmussen

Henrik Rasmussen

Salgskonsulent

Tlf. 42142275
[email protected]

Rene Kristensen

Rene Kristensen

Salgskonsulent

Tlf. 42141010
[email protected]

Værkstedet

Simon Stokbæk Petersen

Simon Stokbæk Petersen

Værkstedschef

Christian Bundgaard

Christian Bundgaard

Reservedele

Morten Aarestrup

Morten Aarestrup

Reservedelschef

Jesper Sørensen

Jesper Sørensen

Reservedelsekspedient

Anders Friis

Anders Friis

Reservedelsassistent

Administration

Eva Lysholdt Lund

Eva Lysholdt Lund

Receptionist

Tlf. 76140603
[email protected]

Bonnie Ethelberg

Bonnie Ethelberg

Receptionist

Tlf. 76140600
[email protected]

I Esbjerg har vi eget værksted

 

Hos Terminalen i Esbjerg har vi vores eget autoriserede værksted, hvor vi tilbyder en lang række forskellige ydelser. Blandt ydelserne, vi tilbyder, er blandt andet vores bilsyn, hvor vores dygtige mekanikere sikrer sig, at din bil altid lever op til lovens minimumskrav til sikkerhed og miljø. I den forbindelse tilbyder vi også et gratis synstjek, hvor vi klargør din bil til dit næste bilsyn, og grundigt går igennem mulige mangler, der kan bidrage til, at din bil ikke går igennem sit næste bilsyn.

 

Skal du købe eller lease? Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning

 

Hos Terminalen i Esbjerg tilbyder vi både salg og leasing af vores biler. Leasing af biler er en god løsning, der bliver mere og mere populær med tiden. Som udgangspunkt har du din leasingbil i 3 år, og betaler en fast månedlig ydelse, men vi tilbyder hos Terminalen i Esbjerg flere forskellige attraktive leasingtyper i forbindelse med brugte biler. Hos vores bilforhandler i Esbjerg er vores dygtige, erfarne rådgivere også altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov, hvis du er i tvivl – uanset om det drejer sig om salg eller leasing af din næste bil.

 

Kontakt Esbjergs bilforhandler, eller book en tid her

 

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os, eller book en tid  hos os allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Se vores brugte biler

 

Hvis du allerede har en bil, men i stedet ønsker at skifte til en nyere model, eller blot en, der passer bedre til dine behov, vil vi hos Terminalen Esbjerg også gerne tilbyde købe din brugte bil uanset alder, mærke og stand. Hvis du er blevet interesseret i en af vores andre biler, tilbyder vi naturligvis også at tage din brugte bil i bytte, hvor evt. restgæld blot afregnes til din bank eller dit finansieringsselskab.