7111050 Term Dk Seo Topbillede

Honda-forhandler i Birkerød

Terminalen i Birkerød er din lokale Honda-forhandler. Vi har både nye og brugte modeller, og vores medarbejdere er Honda-specialister, der er klar til at hjælpe dig med at finde den Honda, der passer bedst til dig.

Verdens fjerdestørste køretøjsproducent

Verdens fjerdestørste køretøjsproducent

Som Honda-forhandler er Terminalen i Birkerød i stand til at give dig den bedst tænkelige rådgivning, når du er på udkig efter en ny Honda. Honda er innovation, komfort og køreglæde, ligesom det er langtidsholdbar pålidelighed, kvalitet og tryghed. Kom forbi os og oplev den klassiske og smarte Honda Civic, som er en af de modeller, mange forbinder med Honda, vi har den rummelige SUV Honda CR-V, den smarte Honda Jazz og den nye elektriske Honda E. 

Se alle modeller
Vi forhandler nye og brugte Honda-modeller

Vi forhandler nye og brugte Honda-modeller

Hos Terminalen i Birkerød er vi eksperter i Honda. Uanset om du leder efter en ny eller en brugt Honda, kan du finde den hos, og vi giver dig naturligvis altid mulighed for at prøvekøre den, inden du beslutter dig. På den måde får du de bedste forudsætninger for at vælge den model og drivlinje, der passer bedst til dig. 

Find din Honda
Masser af kvalitet og erfaring

Masser af kvalitet og erfaring

Med omtrent 70 års erfaring i at bygge biler ved Honda-fabrikkerne i hele verden, hvad der skal til, for at den moderne familie får, hvad der er behov for. Det er også en af grundene til, at Honda sælges i 150 lande i hele verden. For uanset hvor du møder en Honda-fabrik, er den drevet med strenge kvalitetskrav, der viser sig i de langtidsholdbare Honda-modeller med skyhøj kvalitet til et fornuftigt prisniveau.

Autoriseret Honda-værksted i Birkerød

Autoriseret Honda-værksted i Birkerød

Overlad din bil i hænderne på specialister. Det giver din bil de bedste forudsætninger for at opnå lang levetid, fordi vi udfører servicet, som Honda-fabrikken anbefaler, og fordi vi udelukkende anvender originale reservedele, så du med ro i maven kan tilbagelægge en masse kilometer i din Honda. 

Læs mere

Kom forbi din Honda-forhandler i Birkerød

Book en prøvetur i den Honda, du er nysgerrig på. Så sørger vi for, at den holder klar til dig. Du kan også stille spørgsmål til vores medarbejdere via formularen, så vender vi retur til dig med et svar. 

Læs mere om Terminalen Birkerød

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Birkerød