7111050 TERM DK SEO BYD Aarhus Topbanner 3100X1330

BYD-forhandler i Birkerød

Terminalen i Birkerød er din lokale BYD-forhandler. Vi har både nye og brugte modeller, og vores medarbejdere er BYD-specialister, der er klar til at hjælpe dig med at finde den BYD, der passer bedst til dig.

Hvilken BYD skal du vælge?

Hvilken BYD skal du vælge?

Skal din næste bil være en elbil, er BYD et godt bud. Vælg f.eks. den legesyge BYD DOLPHIN, den ekspressive og dynamiske SUV, BYD ATTO 3, eller den innovative BYD SEAL. Skal det være ekstra luksuriøst, er den store SUV, BYD TANG et godt bud. Uanset hvilken du vælger, følger fabriksgaranti på 6 år/150.000 km og batterigaranti på 8 år/200.000 km med.

Se alle modeller
Brugte og nye BYD-modeller

Brugte og nye BYD-modeller

Vi har både helt nye og brugte BYD-modeller stående hos vores BYD-forhandler i Birkerød. Og som autoriseret forhandler af BYD er vi specialuddannede i at give dig den bedste rådgivning, uanset om du er på udkig efter en ny eller en brugt. Og når du har fundet din nye BYD, tilbyder vi dig gerne en byttepris for din nuværende bil.

Find din BYD
Et bilmærke i verdenklasse

Et bilmærke i verdenklasse

På verdensplan er BYD et af de bedst sælgende elbilbrands. Modellerne er veludstyrede, de har et højt sikkerhedsniveau, og så er de udstyret med et Blade Battery, som fylder 50 % mindre end traditionelle batteripakker. Det forbereder energitætheden, giver længere rækkevidde og batterierne har en lang levetid på over 5000 op- og afladningscyklusser.

Autoriseret BYD-værksted i Birkerød

Autoriseret BYD-værksted i Birkerød

Overlad din bil i hænderne på specialister. Det giver din bil de bedste forudsætninger for at opnå lang levetid, fordi vi udfører servicet præcis, som BYD-fabrikken anbefaler, og fordi vi udelukkende anvender originale reservedele. 

Læs mere

Kom forbi din BYD-forhandler i Birkerød

Book en prøvetur i den BYD, du er nysgerrig på. Så sørger vi for, at den holder klar til dig.

Læs mere om Terminalen Birkerød

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Birkerød