7111050 Term Dk Seo Byd Aarhus Topbanner 3100X1330

BYD-forhandler på Amager

Terminalen på Amager er din lokale BYD-forhandler, og vi har både nye og brugte modeller. Kom forbi, og lad vores BYD-specialister hjælpe dig med at finde den model, der passer bedst til dig.

Hvilken BYD er dit match?

Hvilken BYD er dit match?

Hvis du leder efter en elektrisk bil, kan BYD meget vel være bilmærket for dig. Du kan f.eks. vælge den legesyge BYD DOLPHIN, den ekspressive og dynamiske BYD ATTO 3, eller BYD SEAL eller BYD SEAL U, hvis det skal være innovativt og familievenligt. Uanset hvilken du vælger, følger der fabriksgaranti på 6 år/150.000 km og batterigaranti på 8 år/200.000 km med.

Se alle modeller
Er du på udkig efter en brugt BYD eller en ny?

Er du på udkig efter en brugt BYD eller en ny?

Hos vores BYD-forhandler på Amager har vi både helt nye modeller og brugte. Vi er autoriseret forhandler af BYD og er derfor uddannet til at give dig den bedste rådgivning uanset, om du er på udkig efter en ny eller en brugt. Og hvis du finder din næste bil hos os, er vi selvfølgelig klar med en byttepris for din nuværende bil.

Find din BYD
Verdenskendt og verdensklasse

Verdenskendt og verdensklasse

BYD er et af de nyere elbilsmærker i Danmark, men på verdensplan er det et af de bedst sælgende. Fælles for modellerne er, at de er veludstyrede og i en sikkerhedsklasse for sig. Derudover er de udstyret med et Blade Battery, som fylder 50 % mindre end traditionelle batteripakker. Det forbereder energitætheden, giver længere rækkevidde og så har batterierne en lang levetid på over 5000 op og afladningscyklusser.

Autoriseret BYD-værksted på Amager

Autoriseret BYD-værksted på Amager

Når du vælger et autoriseret BYD-værksted, overlader du din bil i hænderne på specialister. Det betyder, du giver du din bil de bedste forudsætninger for at opnå lang levetid. Derudover udfører vi servicet præcis, som BYD-fabrikken anbefaler, og vi anvender originale reservedele. Det er både trygt, og det giver dig ro i maven.

Læs mere

Besøg din lokale BYD-forhandler på Amager

Hvis du vil være sikker på, at den model, du er nysgerrig på, holder klar til dig, kan du booke en prøvetur på forhånd. Det gør du via nedenstående formular. Via formularen kan du også stille spørgsmål til modellerne, til finansiering eller værkstedspriser.

Læs mere om Terminalen Amager

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Amager