7111050 TERM DK SEO BYD Aarhus Topbanner 3100X1330

BYD-forhandler i Aarhus

Terminalen i Aarhus er din lokale BYD-forhandler. Vi har både nye og brugte modeller, så kom forbi, og lad BYD-specialister hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til dig.

Hvilken BYD er den rigtige for dig?

Hvilken BYD er den rigtige for dig?

Hvis du leder efter en elektrisk bil, kan BYD meget vel være bilmærket for dig. Du kan vælge den legesyge BYD DOLPHIN, den ekspressive og dynamiske BYD ATTO 3, eller den innovative BYD SEAL. Skal det være ekstra luksuriøst, er den harmoniske SUV, BYD TANG eller den overlegne BYD HAN to gode bud. Uanset hvilken du vælger, følger fabriksgaranti på 6 år/150.000 km og batterigaranti på 8 år/200.000 km med.

Se alle modeller
Køb en brugt BYD eller en ny

Køb en brugt BYD eller en ny

Hos vores BYD-forhandler i Aarhus har vi både helt nye modeller og brugte. Vi er autoriseret forhandler af BYD og er derfor uddannet til at give dig den bedste rådgivning uanset, om du er på udkig efter en ny eller en brugt. Og hvis du i forbindelse med købet, gerne vil sælge din nuværende bil, tilbyder vi dig en byttepris.

Find din BYD
Verdenskendt og verdensklasse

Verdenskendt og verdensklasse

BYD er et nyt navn i Danmark, men på verdensplan er det et af de bedst sælgende elbilbrands. Fælles for modellerne er, at de er veludstyrede og i en sikkerhedsklasse for sig. Derudover er de udstyret med et Blade Battery, som fylder 50 % mindre end traditionelle batteripakker. Det forbereder energitætheden, giver længere rækkevidde og så har batterierne en lang levetid på over 5000 op og afladningscyklusser.

Autoriseret BYD-værksted i Aarhus

Autoriseret BYD-værksted i Aarhus

Når du vælger et autoriseret BYD-værksted, overlader du din bil i hænderne på specialister. Det betyder, du giver du din bil de bedste forudsætninger for at opnå lang levetid. Derudover udfører vi servicet præcis, som BYD-fabrikken anbefaler, og vi anvender originale reservedele. 

Læs mere

Kom forbi din BYD-forhandler i Aarhus

Hvis du vil være sikker på, at den model, du er nysgerrig på, holder klar til dig, kan du booke en prøvetur på forhånd. Det gør du via nedenstående formular. Via formularen kan du også stille spørgsmål til modellerne, til finansiering eller værkstedspriser.

Læs mere om Terminalen Aarhus

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Aarhus