loading
Vent venligst

Helt ny Mazda3 hos Terminalen

Vi kan nu stolt præsentere en helt ny model i en ny generation af biler. 

 

Den nye Mazda3 er nu i Danmark!

Den nye Mazda3 skiller sig klart ud fra mængden af biler i det såkaldte C-segment – ikke mindst på grund af sit opsigtsvækkende design, der bygger videre på Mazdas prisbelønnede designsprog ”KODO – Soul of Motion”. Resultatet er en sportslig og emotionel 5-dørs hatchback og en elegant og sofistikeret 4-dørs sedan. Sedan-modellen introduceres i maj.

Udover designet er Mazda3 kendetegnet ved et logisk indrettet og meget overskueligt interiør med et højt kvalitetsniveau, en både dynamisk og komfortabel fremfærd samt et hidtil uset omfang af standardudstyr.

Eksklusivt interiør

I interiøret har Mazda lagt stor vægt på at skabe en behagelig atmosfære med så få forstyrrende elementer som muligt. Det betyder, at hele instrumentbordet er meget overskueligt, og at alt kan betjenes og aflæses let og ubesværet. De vigtigste informationer om kørslen ses direkte i forruden, så føreren kan holde blikket på vejen. Sæderne er nyudviklede, så de støtter kroppen endnu bedre, og rattets indstillingsområde er blevet udvidet, så alle staturer kan opnå en perfekt kørestilling. Den oplevede kvalitet er øget betragteligt takket være en udstrakt brug af bløde og lækre materialer.

Dynamisk og harmonisk køreoplevelse
Med Mazda3 er det lykkedes Mazda at skabe en bil, der både tilfredsstiller dem, der har en sportslig kørestil og dem, der først og fremmest lægger vægt på komfortabel og støjsvag kørsel. Til det formål har Mazda udviklet en helt ny teknisk basis, som dels er stivere til gavn for køreegenskaberne og sikkerheden men som også giver mulighed for at isolere bedre mod den støj, der opstår under kørslen. Dertil kommer en undervogn, der rammer et perfekt kompromis mellem dynamik og komfort.

Til køreoplevelsen bidrager også de to motorer, der er tilgængelige fra starten: en 2.0-liters benzinmotor, SKYACTIV-G, med 122 hk og en 1.8-liters dieselmotor, SKYACTIV-D, med 116 hk. De kan begge kombineres med en 6-trins manuel eller 6-trins automatisk gearkasse. Benzinmotoren er udstyret med cylinderdeaktivering og et M Hybrid-system, der assisterer motoren i visse situationer og giver en næsten umærkelig genstart af motoren, når stop-/startsystemet er i funktion.

 
 

 

Standardudstyr i særklasse
For at markere, at Mazda3 er den første bil i en helt ny generation, får de forskellige udstyrsniveauer nye betegnelser: Sense, Sky og Cosmo.

Sense markerer basisudstyret, men der er ikke noget basalt over det. Mazda3 Sense er nemlig som standard udstyret med head-up-display i forruden, navigation, full LED-forlygter, delvis digital instrumentering, adaptiv fartpilot, Apple CarPlay, infotainmentsystem med 8,8” split screen, 16” aluminiumsfælge, lys- og regnsensor og meget mere. Hertil kommer et næsten komplet sikkerhedsudstyr med blandt andet automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vejbaneassistent, blindvinkelalarm, fjernlysassistent og  skiltegenkendelse.
Går man et trin op, får man en Mazda3 Sky med udstyr som 18” aluminiumsfælge, varme i viskernes hvileposition, nøglefri adgang, bakkamera, varme i rattet, automatisk nedblændeligt bakspejl og automatisk 2-zone klimaanlæg.

Den bedst udstyrede model hedder Mazda3 Cosmo, og i den får man yderligere avancerede sikkerhedsfunktioner. Blandt andet advares man om biler, der kommer fra en af siderne, når man eksempelvis kører ud fra en sidevej med dårlige oversigtsforhold. Den adaptive fartpilot får tillige en funktion, der gør, at bilen selv holder sig inden for vejstriberne og følger den forankørende bil ved køkørsel. Mazda3 Cosmo har også sort læderindtræk, elektrisk indstillelige forsæder, et Bose® Sound System med 12 højttalere og et 360° kamera.

 

 

Kontakt din nærmeste forhandler og hør mere om den nye Mazda3!

Find din forhandler

Rolundvej 11 5260 Odense S
Øtoftegårdsvej 2 2630 Taastrup
Den bedste service til den rigtige pris. Læs om alle fordelene
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 70 30 06 16

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00