loading
Vent venligst
Billeder (8)
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Specifikationer
Beregning af billån
Serviceaftale

Suzuki Swift

Efterfølgeren til Suzukis største succes nogensinde

Vi er nået til tredje generation af Swift – efterfølgeren til Suzukis største succes nogensinde. Selvom tredje generation bygger på velkendte kvaliteter, der har gjort de tidligere generationer utrolig populære, er der stadig tale om omfattende fornyelser.

Den nye Suzuki Swift har faktisk fornyelser fra inderst til yderst. Den nye Swift bygger på Suzukis letvægtsplatform, der har gjort bilen ca. 120 kg. lettere. Det giver ikke bare en bedre køreoplevelse, men også en bedre økonomi – og det uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Designmæssigt er Swift stadig en fryd for øjet. Swift fremstår sporty og stærk med sit brede og lave design og markante skulderlinjer. Det er tydeligt, at Swift er skabt med optimal bevægelse for øje. Det afspejler sig også i motoren, hvor du kan vælge mellem den velkendte og energieffektive Dualjet motor med 90 HK eller Suzukis Boosterjet turbo-benzin motor, der yder 112 HK. Begge motorer er skabt til at give en god køreoplevelse i det daglige.

Indvendig er der også sket fornyelser. Rummeligheden er blevet forbedret, og Swift kan nu prale af et bagagerum på hele 265 liter – 54 liter mere end den tidligere model. Der er samtidig kræset for komforten. Der er mere skulderplads i kabinen, nye sæder og et nyt og lækkert D-formet rart.

Priserne for den nye Swift starter ved 129.990,-, mens modellerne med Exclusive udstyr starter ved 164.990 kroner. 
Med Exclusive modellerne får du en imponerende sikkerhedspakke med bl.a. kamera- og laserbaseret automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vognbaneassistent og slingreadvarsel, aktiv fartpilot og Full LED forlygter med automatisk op- og nedblænding. Swift Exclusive kommer derudover også med en omfattende udstyrspakke, der bl.a. indeholder 16" alufælge i sort/sølv, fuldautomatisk klimaanlæg, multimediecenter med 7" touchskærm, DAB+ radio, bakkamera og navigation, Bluetooth samt Apple CarPlay, Android Auto og meget andet.

 

Hvis du vil udforske Suzuki Swift yderligere, kan du se brochuren her: link

Prisliste: link

Hop ind i den sjove bil hos din lokale Terminalen Suzuki forhandler, eller kontakt os for at høre mere.Priser

Kontant fra kr.129.990

Priser og Specifikationer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens årgang
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelig finansiering beregnes sammen med BMW Financial Service og en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Samlet beløb der skal betales tilbage
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Dokumentgebyr
Stiftelsesprovision

Terminalen Serviceaftale

Med en serviceaftale hos Terminalen får du 100% budgetsikkerhed for udgifterne til service på din bil. Samtidig sikrer du dig også at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter og af specialuddannet personale. 

Du betaler et fast månedligt beløb og modtager derfor ingen faktura ved dine servicebesøg. En Terminalen Serviceaftale indeholder nemlig også eventuelle reparationer samt udskiftning af sliddele*. Du kan derfor frit køre til service hos din nærmeste Terminalen forretning. 
Det er muligt at tilkøbe en Terminalen Serviceaftale til din bil indtil 12 måneder efter første registreringsdato eller indtil den har kørt maksimalt 10.000 km. 
Prisen for en Terminalen Serviceaftale afhænger af bilmodel, aftaleperiode og kørselsbehov. Du kan nedefor beregne prisen for en serviceaftale til lige netop din bil.

 * Eksklusiv dæk og glas.


Ønsker du en Basis Serviceaftale på din nuværende bil, kan Terminalen også tilbyde dette.

 
Vælg bil
Vælg Terminalen nær dig
Her kan du vælge din nærmeste Terminalen-forretning.
Produkt
Product type
Her vælger du den ønskede varighed og det ønskede samlede kilometerantal, som din Terminalen Service aftale skal dække.
Du kan betale for din serviceaftale månedligt, årligt eller som en engangsbetaling ved aftalens indgåelse.
Privat = inklusive moms. Erhverv = eksklusive moms.
Læs betingelserne for Terminalen Service her
Vejl. totalpris:
-

Find din forhandler

Rolundvej 11 5260 Odense S
Øtoftegårdsvej 2 2630 Taastrup
profile values: hits: 12
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84