loading
Vent venligst
 1. Vælg bilmærke - Husk det er ganske gratis og uforpligtende
 2. Vælg model
  • Vælg hvor og hvornår det passer dig at prøve bilen

   Godt valg! Vælg her din ønskede forhandler og vælg den dato og det tidspunkt, der passer dig. For at kunne give dig den bedste betjening, skal alle felter udfyldes.

   Felter markeret med * skal udfyldes
  • Dine oplysninger

   Nu mangler du bare at indtaste dine oplysninger for at afslutte din booking. Fortæl os hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med dig. Den valgte forhandler vil kontakte dig hurtigst muligt for at bekræfte din booking. Bookingen er ikke gældende, før du har modtaget en bekræftelse.
   God tur!

   Felter markeret med * skal udfyldes

   Ved at sende formularen, accepterer du at blive kontaktet af en relevant Terminalen-forhandler med henblik på at behandle din anmodning ud fra de oplysninger, du har givet.

   Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik og cookiepolitik.

   Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Terminalen A/S.

  Bestil en prøvetur i din yndlings bil fra Terminalen

  Hos din lokale Terminalen forhandler er vi altid klar til at tilbyde dig en prøvetur i vores lækre biler. Hvis du vil undgå ventetid og være helt sikker på, at vi har lige præcis din drømmebil klar til en prøvetur, anbefaler vi dig at booke prøveturen online.

  Hos Terminalen vil vi gerne gøre det endnu nemmere for dig at bestille en prøvetur, så du kan komme ud og opleve vores biler på vejene, der hvor de hører hjemme. Derfor har vi med vores onlinebooking af prøveture, gjort det nemt for dig at booke en prøvetur i vores biler. 

  For at bestille en prøvetur hos Terminalen skal du blot vælge din Terminalen forhandler, den bil du gerne vil prøvekøre samt hvilken dato du vil prøvekøre bilen. Når dette er indsendt, vil din valgte Terminalen forhandler tage kontakt til dig, for at finde frem til den helt rigtige variant af din ønskede bil og for at finde det tidspunkt, som passer dig og bilen bedst, så du har god tid til at nyde prøveturen. 

  Herefter vil din Terminalen forhandler sørge for, at bilen står klar til en prøvetur på det aftalte tidspunkt, så du kan sætte dig direkte ind i bilen og nyde din prøvetur.

  Den bedste service til den rigtige pris. Læs om alle fordelene
   

  Grenåvej 337

  8240 Risskov


  Telefon: 70 30 06 16

  Bistrupvej 126

  3460 Birkerød


  Telefon: 45 81 78 08

  Storstrømsvej 4

  6715 Esbjerg N


  Telefon: 76 14 06 00

  Rolundvej 11

  5260 Odense S


  Telefon: 63 95 52 00

  Øtoftegårdsvej 2

  2630 Taastrup


  Telefon: 43 99 40 45

  Roskildevej 323

  2630 Taastrup


  Nissan:  70 30 00 68
  Toyota:  70 30 00 84

  Grenåvej 337

  8240 Risskov


  Telefon: 86 17 71 00