loading
Vent venligst
Billeder (8)
Om bilen
Priser og Specifikationer
Beregning af billån
Serviceaftale

Nissan NV300

Den nye Nissan NV300 kan blive din både som Kassevogn eller Combi – og begge tilbyder de muligheder og fleksibilitet. Uanset, hvad du vælger, er det sikkert, at alle NV300-varianter har de samme enestående kvaliteter, nemlig: lave driftsomkostninger, masser af lastrum og avancerede egenskaber, der gør din dag meget nemmere.

Du kan designe NV300, så den bliver, præcis som du vil have den. Eksempelvis kan du tilpasse, så du får den ideelle længde, motor og lige præcis dét praktiske udstyr, du behøver. Derudover er den både komfortabel og praktisk på en og samme tid. Du kan således – ved hjælp af bilens gode egenskaber – let få opbevaret din bærbare, holdt din telefon eller tablet, lave noter eller bare slappe af. Førerhuset er derfor meget mere end et komfortabelt arbejdsrum. Det er også et organiseret mobilt kontor.

NV300 har Nissanconnect, hvilket gør det let at holde kontakten ved lige i din forretning. Med det smarte multisystem kan du synkronisere med din smartphone, og du kan let finde rundt i systemet med touchskærmen. Desuden kan du med det smarte navigationssystem navigere som en lokalkendt alle steder på din tur og dermed undgå forsinkelser. NV300 er selvfølgelig også udstyret med aktive sikkerhedssystemer, så du kommer sikkert frem.

Med sine lave driftsomkostninger er NV300 også god for din forretning. De forskellige turbomotorer er imponerende økonomiske, mens Stop/Start og regenerativ bremsning begge er egenskaber, der hjælper med at spare på brændstoffet

Vil du gøre din arbejdsdag nemmere? Så vælg Nissan NV300.

Kom en tur forbi din Terminalen Nissan forhandler og hør mere eller få en gratis prøvetur.Priser

Ekskl. moms203.935

Priser og Specifikationer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens årgang
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelig finansiering beregnes sammen med BMW Financial Service og en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Samlet beløb der skal betales tilbage
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Dokumentgebyr
Stiftelsesprovision

Terminalen Serviceaftale

Hvorfor er Terminalen Serviceaftale en god ide? 

Hos Terminalen er vi autoriseret i at servicere en lang række bilmærker og med en serviceaftale hos os, er du sikret 100% budgetsikkerhed for udgifterne til service på din bil. 

Med en Terminalen Serviceaftale betaler du et fast månedligt beløb, og du modtager derfor ingen faktura ved dine servicebesøg. Aftalen indeholder nemlig også eventuelle reparationer samt udskiftning af sliddele*. Du kan derfor frit køre til service hos din nærmeste Terminalen forretning.  

Det er muligt for dig at tilkøbe en Terminalen Serviceaftale til din bil indtil 12 måneder efter første registreringsdato, eller indtil den har kørt maksimalt 10.000 km.  

 * Eksklusiv dæk og glas.
Fordele ved en Terminalen Serviceaftale:

  • 100% budgetsikkerhed - Du slipper for uforudsete udgifter
  • Du er ikke bundet til et værksted, du kan frit vælge mellem vores 6 forhandlere
  • Du undgår eventuelle prisstigninger
  • Du sikrer dig en høj gensalgsværdi, da din bil bliver serviceret på et autoriseret værksted
  • Du sparer 10-20% i forhold til Terminalens vejledende udsalgspriser


Dygtige medarbejdere 

Vi sikrer dig certificerede mekanikere, der har alle de tekniske kurser og ved, hvordan din bil er skruet sammen, mens vi bruger originale reservedele, så du altid er godt kørende med reservedele af højeste kvalitet. Vi dokumenterer naturligvis altid vores arbejde, så du beholder fabriksgarantien i hele garantiperioden.  

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du er sikker på at komme hjem med en serviceaftale, der dækker netop dine behov.  


Hvad koster en serviceaftale til din bil?  

Hvis du er interesseret i at få en vejledende pris på, hvad en serviceaftale til netop din bil vil koste, så kan du her prøve vores prisberegner. Prisberegneren udregner prisen på baggrund af forskellige tekniske oplysninger om din bil.  

Hvis du ønsker et præcist tilbud på en serviceaftale, så er du meget velkommen til at kigge forbi din nærmeste Terminalen forhandler, hvor vi samtidig kan rådgive dig til den mest optimale serviceaftale for dig og din bil.  

 

Prøv vores prisberegner: 

Vælg bil
Vælg Terminalen nær dig
Her kan du vælge din nærmeste Terminalen-forretning.
Produkt
Product type
Her vælger du den ønskede varighed og det ønskede samlede kilometerantal, som din Terminalen Service aftale skal dække.
Du kan betale for din serviceaftale månedligt, årligt eller som en engangsbetaling ved aftalens indgåelse.
Privat = inklusive moms. Erhverv = eksklusive moms.
Læs betingelserne for Terminalen Service her
Vejl. totalpris:
-

Find din forhandler

Roskildevej 323 2630 Taastrup
Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
profile values: hits: not enough hits: result.TotalHits < ItemsPerSlide :0 , 4
Den bedste service til den rigtige pris. Læs om alle fordelene
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00