loading
Vent venligst
Billeder (8)
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Specifikationer
Beregning af billån
Serviceaftale

Nissan Navara

Nissan Navara er smart og stærk. Den er født hårdfør og har fået tilført intelligens. Det barske og sporty ydre får dig til at tænke: ”Kan en pick-up virkelig se så godt ud?” Og ja, det kan den. Dens dristige ydre design med slanke aerodynamiske linjer og distinkte LED-lygter kan lede tankerne hen på en veltrænet atlet i skræddersyet tøj. Med sit tillidsvækkende, muskuløse udseende er det en pick-up, der tager tingene seriøst. Men med Navara forenes de praktiske sider af en 4x4 nemlig med komforten som i en sedan. Der er valgt førsteklasses materialer, og så får du en imponerende rummelighed.

Navara 4x4 pick-up er den seneste i en lang række af pick-ups fra Nissan. Den første af slagsen fremstillede de i 1935. Navara er både den smarte bil til fritidsbrug og kan også bruges som et nyttigt arbejdsredskab. Den er med andre ord lige det, du vil have, den skal være. Og så gør Navaras lave driftsomkostninger den til den bedste i sin klasse.

Dens kraftige og effektive motor er både stærk på vejen og venlig mod din tegnebog – den leverer lige præcis den robuste ydelse og brændstofeffektivitet, du vil forvente af en pick-up. Brændstoføkonomien er førende i dens klasse. Derudover har den også den bedste trækkapacitet i klassen og er derfor klar til de tungeste jobs. Og så passer den godt til kørsel såvel på veje langt ude på landet, inde i byen eller på off-roadkørsel i sand, sne eller mudder. Det er en pick-up, der kan det hele.

Du kan få den nye Navara 4x4 pick-up leveret som enten King Cab eller Double Cab. Uanset hvilken version, du vælger, så har den det hele: En kraftig og effektiv motor, et solidt chassis og et komfortniveau og innovativ teknologi.

Prisliste: link

Kom en tur forbi din Terminalen Nissan forhandler og hør mere eller få en gratis prøvetur.Priser

Ekskl. moms257.600

Priser og Specifikationer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens årgang
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelig finansiering beregnes sammen med BMW Financial Service og en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Samlet beløb der skal betales tilbage
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Dokumentgebyr
Stiftelsesprovision

Terminalen Serviceaftale

Med en serviceaftale hos Terminalen får du 100% budgetsikkerhed for udgifterne til service på din bil. Samtidig sikrer du dig også at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter og af specialuddannet personale. 

Du betaler et fast månedligt beløb og modtager derfor ingen faktura ved dine servicebesøg. En Terminalen Serviceaftale indeholder nemlig også eventuelle reparationer samt udskiftning af sliddele*. Du kan derfor frit køre til service hos din nærmeste Terminalen forretning. 
Det er muligt at tilkøbe en Terminalen Serviceaftale til din bil indtil 12 måneder efter første registreringsdato eller indtil den har kørt maksimalt 10.000 km. 
Prisen for en Terminalen Serviceaftale afhænger af bilmodel, aftaleperiode og kørselsbehov. Du kan nedefor beregne prisen for en serviceaftale til lige netop din bil.

 * Eksklusiv dæk og glas.


Ønsker du en Basis Serviceaftale på din nuværende bil, kan Terminalen også tilbyde dette.

 
Vælg bil
Vælg Terminalen nær dig
Her kan du vælge din nærmeste Terminalen-forretning.
Produkt
Product type
Her vælger du den ønskede varighed og det ønskede samlede kilometerantal, som din Terminalen Service aftale skal dække.
Du kan betale for din serviceaftale månedligt, årligt eller som en engangsbetaling ved aftalens indgåelse.
Privat = inklusive moms. Erhverv = eksklusive moms.
Læs betingelserne for Terminalen Service her
Vejl. totalpris:
-

Find din forhandler

Roskildevej 323 2630 Taastrup
Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
profile values: hits: not enough hits: result.TotalHits < ItemsPerSlide :1 , 4
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84