loading
Vent venligst
Billeder (10)
Nissan 370Z
Nissan 370Z
Nissan 370Z
Nissan 370Z
Nissan 370Z
Nissan 370Z
370z
Nissan 370 Coupe
Nissan 370Z
Nissan 370Z
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Specifikationer
Beregning af billån
Serviceaftale

Nissan 370Z Coupe

Nissan 370Z Coupe er ikke nogen almindelig sportsvogn. Den lange, lave kølerhjelm og det svungne bagparti på 370Z Coupe sportsvognen skaber en umiskendelig profil. Og med kombinationen af det unikke, fører-fokuserede instrumentpanel og det emblematiske logo er den ikke til at tage fejl af.

'Z'-bilen fra Nissan har domineret sportsvognsmarkedet i mere end fire årtier. Den sidste nye 370Z sportsvogn følger sin historie helt tilbage til den legendariske 240Z, der tog verden med storm med det usædvanlige look og sin høje ydelse.

Med 370Z Coupe får du dynamik i bevægelse, sammenpresset kraft og masser af sporty og rap kørsel. Indvendigt er den udstyret med et sportscockpit – præcis som en sportsbil skal føles. Kvalitetsinteriøret er i top med fremragende indtræksmaterialer, læder-sportssæder og ægte kørekomfort. Den har en kraftig motor og en høj ydeevne, der både forbedres af kraften men også af dens lave vægt. 370Z Coupe har ikke kun fantastiske køreegenskaber. Med high-tech-komponenter, der opfylder enhver entusiasts ønsker, forvandler Nissan 370Z bremsning og håndtering til ren kunst. Det er alt sammen med til at skabe en fantastisk oplevelse.

Samspillet mellem føreren og maskinen gør en sportsvogn til noget særligt, og det er Nissan 370Z et ganske godt eksempel på. Med den bliver hver tur til noget, du husker.

Hvis du vil udforske Nissan 370V Coupe mere, kan du se brochuren her: link

Prisliste: link

Har du lyst til at vide mere om 370Z Coupe, så tøv ikke med at kontakte din nærmeste Terminalen Nissan forhandler.Priser

Kontant fra kr.594.500

Priser og Specifikationer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens årgang
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelig finansiering beregnes sammen med BMW Financial Service og en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Samlet beløb der skal betales tilbage
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Dokumentgebyr
Stiftelsesprovision

Terminalen Serviceaftale

Med en serviceaftale hos Terminalen får du 100% budgetsikkerhed for udgifterne til service på din bil. Samtidig sikrer du dig også at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter og af specialuddannet personale. 

Du betaler et fast månedligt beløb og modtager derfor ingen faktura ved dine servicebesøg. En Terminalen Serviceaftale indeholder nemlig også eventuelle reparationer samt udskiftning af sliddele*. Du kan derfor frit køre til service hos din nærmeste Terminalen forretning. 
Det er muligt at tilkøbe en Terminalen Serviceaftale til din bil indtil 12 måneder efter første registreringsdato eller indtil den har kørt maksimalt 10.000 km. 
Prisen for en Terminalen Serviceaftale afhænger af bilmodel, aftaleperiode og kørselsbehov. Du kan nedefor beregne prisen for en serviceaftale til lige netop din bil.

 * Eksklusiv dæk og glas.


Ønsker du en Basis Serviceaftale på din nuværende bil, kan Terminalen også tilbyde dette.

 
Vælg bil
Vælg Terminalen nær dig
Her kan du vælge din nærmeste Terminalen-forretning.
Produkt
Product type
Her vælger du den ønskede varighed og det ønskede samlede kilometerantal, som din Terminalen Service aftale skal dække.
Du kan betale for din serviceaftale månedligt, årligt eller som en engangsbetaling ved aftalens indgåelse.
Privat = inklusive moms. Erhverv = eksklusive moms.
Læs betingelserne for Terminalen Service her
Vejl. totalpris:
-

Find din forhandler

Roskildevej 323 2630 Taastrup
Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
profile values: hits: not enough hits: result.TotalHits < ItemsPerSlide :0 , 4
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84