loading
Vent venligst

PRIVATLEASING

Sådan fungerer Terminalen privatleasing

Terminalen tilbyder privatleasing til dig, der ønsker tryghed og økonomisk overblik. Når du privatleaser en bil igennem Terminalen, ved du på forhånd hvor meget din bil kommer til at koste om måneden. Du skal hverken bekymre dig om værditab, udgifter til service og reparationer eller om du kan sælge bilen igen. Alle disse bekymringer er der nemlig taget hånd om – du betaler blot en engangsydelse og en fast månedlig ydelse og vi tager hånd om resten. Terminalen tilbyder privatleasing til dig, der ønsker tryghed og økonomisk overblik. Når du privatleaser en bil igennem Terminalen, ved du på forhånd hvor meget din bil kommer til at koste om måneden. Du skal hverken bekymre dig om værditab, udgifter til service og reparationer eller om du kan sælge bilen igen. Alle disse bekymringer er der nemlig taget hånd om – du betaler blot en engangsydelse og en fast månedlig ydelse og vi tager hånd om resten. 

Med Terminalens privatleasing leaser du en bil i en aftalt periode og med et maksimalt kilometerforbrug i perioden. Betalingen består dels af en engangsydelse og dels af en månedlig ydelse i perioden. Ved periodens afslutning leveres bilen tilbage til Terminalen, og du er straks klar til en ny leasingaftale med en ny bil.

Med privatleasing hos Terminalen, kan du trygt læne dig tilbage i sædet, gribe om rattet og bare nyde din nye bil– du har nemlig styr på alt vedrørende din bil. Med privatleasing af din nye bil er du fra start til slut fri for at skulle spekulere på din biløkonomi.Find din Terminalen her


Fordele for din økonomi 

Med privatleasing samler vi alle de udgifter, der normalt er forbundet med anskaffelsen af en ny bil - det vil sige finansiering, afskrivning, servicering, reparation etc., i en samlet månedlig ydelse + engangsydelsen. Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i din faste, månedlige ydelse, så det eneste du skal betale er forsikring, ejerafgift, brændstof og eventuelle ekstra dæk.
Den månedlige ydelse inkluderer såvel service og garanti på bilen, og tilbydes fleksibelt alt efter ønsket udbetaling, forventede kilometerforbrug og bilens restværdi ved aftalens udløb. Har du nogle specielle behov, kan vi justere såvel løbetid, kilometerforbrug og engangsydelse, så vi kan sammensætte den leasingaftale, der passer lige præcis til dig.

Eftersom vi tager hånd om service og reparationer, skal du blot kører bilen på Terminalens værksted, og lade mekanikeren klare resten – du slipper altså for at spekulere over hvad regningen bliver.
Med leasing er du desuden sikret mod pludselige fald i bilens værdi, da NCG Finans står som ejer af bilen, mens du har brugsretten over bilen – dermed har du ikke nogen penge bundet i bilen, men har alligevel alle fornøjelserne. Derfor har du med leasing altid fuldt overblik, over hvad bilen kommer til at koste dig.

Terminalen tilbyder privatleasing til dig, der ønsker tryghed og økonomisk overblik. Når du privatleaser en bil igennem Terminalen, ved du på forhånd hvor meget din bil kommer til at koste om måneden. Du skal hverken bekymre dig om værditab, udgifter til service og reparationer eller om du kan sælge bilen igen. Alle disse bekymringer er der nemlig taget hånd om – du betaler blot en engangsydelse og en fast månedlig ydelse og vi tager hånd om resten.

Bilens fleksibilitet afspejles også i aftalen.


Ved indgåelse af en leasingaftale, beregnes din månedlige ydelse blandt andet ud fra dit forventede antal kørte kilometer i perioden - f.eks. 15.000 km per år. Ved leasingperiodens udløb er det tid til at finde ud af, hvor langt du rent faktisk har kørt i bilen. Har du kørt mindre end det aftalte, betaler vi dig en fast takst pr. underkørte kilometer. Omvendt hvis du har kørt mere end aftalen foreskriver, skal du betale en fast takst per overkørte kilometer – de gældende taksterne kan du få oplyst hos din Terminalen forhandler.

Skulle du have andre behov end dem vores normale leasingtilbudomfatter, kan du kontakte din forhandler og få et uforpligtende tilbud,
der matcher dine behov. 

Eftersom værditabet på bilen allerede er indregnet i ydelsen, kan dutilmed glæde dig over en absolut risikofri løsning.Du får altså en lav førstegangsbetaling og kan blot aflevere bilenretur til Terminalen når din aftale udløber, uden at du skal bekymrerdig om ting som gensalgsværdien af bilen.

 

Terminalen tilbyder privatleasing til dig, der ønsker tryghed og økonomisk overblik. Når du privatleaser en bil igennem Terminalen, ved du på forhånd hvor meget din bil kommer til at koste om måneden. Du skal hverken bekymre dig om værditab, udgifter til service og reparationer eller om du kan sælge bilen igen. Alle disse bekymringer er der nemlig taget hånd om – du betaler blot en engangsydelse og en fast månedlig ydelse og vi tager hånd om resten.

Er privatleasing noget for dig?


Privatleasing er ideelt for dig, der på forhånd kender dit kørselsbehov over aftalens løbetid, og som ønsker et fuldt overblik over de månedlige omkostninger, og ikke vil bekymre sig om bilens værditab.
Værdsætter du derimod friheden ved at eje din egen bil, eller er du allerede nu i tvivl om dit kørselsbehov lidt ude i fremtiden, bør du måske overveje andre finansieringsmuligheder for din nye bil – under alle omstændigheder, kan din Terminalen forhandler hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig.

Eftersom værditabet på bilen allerede er indregnet i ydelsen, kan du tilmed glæde dig over en absolut risikofri løsning. Ved aftalens udløb returneres bilen således blot til Terminalen, uden at du skal bekymrer dig om gensalgsværdien af bilen.
Terminalen tilbyder privatleasing til dig, der ønsker tryghed og økonomisk overblik. Når du privatleaser en bil igennem Terminalen, ved du på forhånd hvor meget din bil kommer til at koste om måneden. Du skal hverken bekymre dig om værditab, udgifter til service og reparationer eller om du kan sælge bilen igen. Alle disse bekymringer er der nemlig taget hånd om – du betaler blot en engangsydelse og en fast månedlig ydelse og vi tager hånd om resten. Med Terminalen privatleasing kan du nyde fordel af:
  • Overblik og budgetsikkerhed – alle udgifter er kendt på forhånd
  • Alle service og reparationer er allerede medregnet i din ydelse.
  • Fleksibilitet – skift bilen ud straks din leasingperiode er slut
  • Ingen bekymringer om gensalgsværdien af bilen
  • Underkørte kilometer tilbagebetales efter fast takst pr. kilometer
  • Overkørte kilometer betales efter en fast takst pr. kilometer


Find din Terminalen her


Den bedste service til den rigtige pris. Læs om alle fordelene
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84