loading
Vent venligst
Billeder (8)
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Specifikationer
Beregning af billån
Serviceaftale

Honda CR-V

Med Honda CR-V får du utrolig mange innovative idéer i én bil. Den stilfulde og rummelige CR-V kan tage dig med på eventyr og give dig frihed og fleksibilitet til at udforske. Den tager teten med sin fremragende ydeevne og med en luksusbils komfort, flot slankt design og rigtig gode pladsforhold. Og så har CR-V’en mere avancerede standarder for din sikkerhed.

Den nye CR-V er en utrolig populær SUV, og med den går du et niveau op i både stil, teknologi og komfort. Her får du en bil, der er veludstyret og gennemtænkt, så du har alting lige ved hånden, når du sidder bag rettet. Det rummelige interiør skaber en afslappende atmosfære til glæde for alle passagerer, og der er masser af plads både til benene og i bagagerummet. Du kan holde dig i kontakt med omverdenen uanset, hvor du er på grund af bilens Honda CONNECT-teknologi. CR-V’ens eksteriør har ingeniørerne også virkelig lagt tanker bag. Eksempelvis er dens rene linjer omhyggeligt blevet ombygget for at skabe en elegant og dynamisk profil, der kanaliserer luftstrømmen mere effektivt, hvilket giver en bedre brændstoføkonomi.

CR-V’ens ydeevne trodser matematikken, så du kan bare buldre derudaf. Du kan med stor køreglæde køre smartere i selv de vanskeligste vejrforhold og med god brændstoføkonomi samt manøvredygtighed. Sikkerheden er i højsædet. Med dens kraftfulde motor behøver du ikke ofre motoreffekt for at opnå bedre brændstoføkonomi. Du får med andre ord en bil, hvor du både kan hylde køreglæden og samtidig tænke på planeten.

Hvis du vil læse mere om Honda CR-V, kan du finde brochuren og prislisen her.

Har du lyst til at vide mere om Honda CR-V, så kontakt din nærmeste Terminalen Honda Forhandler allerede i dag.Priser

Kontant fra kr.284.900

Priser og Specifikationer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens årgang
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelig finansiering beregnes sammen med BMW Financial Service og en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Samlet beløb der skal betales tilbage
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Dokumentgebyr
Stiftelsesprovision

Terminalen Serviceaftale

Med en serviceaftale hos Terminalen får du 100% budgetsikkerhed for udgifterne til service på din bil. Samtidig sikrer du dig også at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter og af specialuddannet personale. 

Du betaler et fast månedligt beløb og modtager derfor ingen faktura ved dine servicebesøg. En Terminalen Serviceaftale indeholder nemlig også eventuelle reparationer samt udskiftning af sliddele*. Du kan derfor frit køre til service hos din nærmeste Terminalen forretning. 
Det er muligt at tilkøbe en Terminalen Serviceaftale til din bil indtil 12 måneder efter første registreringsdato eller indtil den har kørt maksimalt 10.000 km. 
Prisen for en Terminalen Serviceaftale afhænger af bilmodel, aftaleperiode og kørselsbehov. Du kan nedefor beregne prisen for en serviceaftale til lige netop din bil.

 * Eksklusiv dæk og glas.


Ønsker du en Basis Serviceaftale på din nuværende bil, kan Terminalen også tilbyde dette.

 
Vælg bil
Vælg Terminalen nær dig
Her kan du vælge din nærmeste Terminalen-forretning.
Produkt
Product type
Her vælger du den ønskede varighed og det ønskede samlede kilometerantal, som din Terminalen Service aftale skal dække.
Du kan betale for din serviceaftale månedligt, årligt eller som en engangsbetaling ved aftalens indgåelse.
Privat = inklusive moms. Erhverv = eksklusive moms.
Læs betingelserne for Terminalen Service her
Vejl. totalpris:
-

Find din forhandler

Grenåvej 337 8240 Risskov
Bistrupvej 126 3460 Birkerød
profile values: hits: 6
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84