loading
Vent venligst

Leasing af Premium bilerVi tilbyder to muligheder for leasing; Splitleasing og Flexleasing. Er du i tvivl om den bedste løsning for dig, kan du kontakte en af vores specialister her.

Splitleasing

 

Splitleasing er for dig, som:

  • Kører mere erhvervsrelateret end privat
  • Vil undgå uforudsete udgifter 
  • Vil undgå beskatning af fri bil ved egen virksomhed 

Splitleasing er en attraktiv måde at lease din nye firmabil, for du betaler kun for de kilometer, du kører privat. Leasingkontrakten deles nemlig op i to puljer – en til dig og en til din arbejdsgiver.
På den måde betaler du for de kilometer, du kører privat, mens din arbejdsgiver betaler for dem, du kører i arbejdstiden. På denne måde skal medarbejeren ikke beskattes af fri bil. Dette betinger at man fører en kørebog over alle ture bilen kører. Dette kan gøres nemt via en app.

Den månedlige ydelse dækker alt og sparer din arbejdsgiver for papirarbejdet.
Vi tager os nemlig af benzinkort, beregninger og kontrakter samtidig med at finansiering, service, forsikring, mm. er inkluderet i prisen.
Dermed er splitleasing (også) optimeret til at minimere virksomhedens udgifter til firmabiler. Og medarbejderen beskattes ikke.

Er splitleasing den rette løsning for dig? Kontakt os allerede i dag, så finder vi en løsning, som matcher dit og din arbejdsgivers behov


Flexleasing

 

Flexleasing er for dig, som:

  • Ønsker en fleksibel leasing løsning
  • Gerne vil skifte bil ofte. Typisk hver eller hvert andet år.  
  • Gerne vil have muligheden for at overtage bilen efter leasingperioden.

Flexleasing er den optimale løsning, hvis du ønsker en lav månedlig leasingydelse, der kan give dig råd til drømmebilen. Med denne service kan du desuden undgå at indbetale hele registreringsafgiften ved kun at betale for den periode bilen er leaset.

Vi tilbyder to former for Flexleasing; Finansiel og Operationel. 

Ved Operationel Flexleasing  tager vi os af bilen efter leasingaftalens udløb, så du ikke skal tænkte på restværdi eller salg af bilen. For at vælge operationel flexleasing skal du kende helst dit årlige kilometerbehov før indgåelse af aftalen. 

Ved Finansiel Flexleasing kan du blive ejer af bilen efter endt leasingaftale. Du har fuld frihed og fleksibilitet, for du bestemmer selv længden på din leasingaftale, og du kan nemt stoppe aftalen igen. 
Er Flexleasing den rette løsning for dig? Kontakt os allerede i dag, så finder vi den Flexleasing løsning, der matcher dit behov.  

 


   
Den bedste service til den rigtige pris. Læs om alle fordelene
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 70 30 06 16

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00