loading
Vent venligst


"Honda gør drømme til virkelighed - oplev køreglæden og designet i en driftsikker bil."Honda brandmanager

Alle virksomheder har en livskurve. Mange virksomheder opkøbes, slås sammen eller lukker, hvis de ikke kan leve op til kundernes forventninger. For Hondas vedkommende har livskurven konstant peget opad siden starten i 1948, og forklaringen finder man først og fremmest i virksomhedens filosofi, fortæller Philip Bøegh, Brand Manager for Honda,

Terminalen Aarhus.

Min viden og baggrund i bilbranchen, startede i 2007, hvor jeg startede på Bilbasen som online auktionsmægler. Dette har gjort min viden om biler meget omfattende, idé jeg har kombineret min store passion med det daglige arbejde. Gennem den årrække har opbygget et stort netværk i branchen, samt en bred viden om bl.a. Honda som jeg fører videre hos Terminalen.

Som person er jeg yderst serviceminded og min passion er at yde den bedste kvalitet, når du står overfor at skulle købe en nye eller brugt bil. Det er derfor vigtigt for mig, at du træffer det valg, som passer bedst til dine behov. Jeg hjælper dig igennem hele forløbet, hvad end vi snakker om køb eller leasing. Om du skal have serviceaftale, opbevaring af dæk eller finansiering, vil jeg oplyse dig om fordele og ulemper, så du træffer det helt rigtige valg.

Hondas filosofi er omhyggeligt gennemarbejdet og påvirker dagligt, hvordan næsten 130.000 ansatte i over 40 lande arbejder. Lige siden virksomheden blev grundlagt for mere end 50 år siden, har dens aktiviteter været præget af nysgerrighed, åbenhjertighed og nytænkning. 

Hondas højeste prioritet er at fortsætte med at levere innovative produkter, der giver kunderne stor værdi for pengene. For Honda har det dog, i kraft af deres position som en global, kommerciel virksomhed, været vigtigt at agere i samklang – ikke blot med kunderne, men også med samfundet som helhed.  

Én af hjørnestenene i Hondas filosofi er, at produkterne og produktionen skal have mindst mulig indvirkning på miljøet. Det er ingen tilfældighed, at Honda var pionerer med hensyn til at sælge biler og andre motordrevne transportmidler med lavt brændstofforbrug samt emissioner, der var renere, end hvad konkurrenterne kunne tilbyde.
 
Honda anses for at være en af få virksomheder, der leder udviklingen af transportmidler, der drives med hybridmotorer eller brændstofceller. I visse tilfælde er teknikken allerede færdigudviklet, men samfundets infrastruktur er endnu ikke klar til den nye generation af biler, hvor drivmidlet stammer fra vedvarende energikilder. Så i stedet for at vente på skærpede krav fra myndighederne, bidrager Honda med at vise muligheder takket være ny, innovativ teknik. 


Når du siger Honda og Terminalen, så siger du også Privatleasing – og i øjeblikket kører Honda en række rigtig skarpe tilbud på både privatleasing & køb af, Civic, CR-V. Samt vores spritnye modeller Jazz og HR-V der introduceres til skarpe priser. 


Du kan se vores nuværende kampagner på Honda, på nedenstående link:

  

Honda privatleasing
Den bedste service til den rigtige pris. Læs om alle fordelene
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84