loading
Vent venligst


"Den nye generation af Hyundai byder på mere luksus, mere komfort, mere plads og dermed mere køreglæde."autoriseret Hyundai-forhandler

Den nye generation Hyundai i10 har taget Danmark med storm og har vundet stort set alle tests i 2014 & 2015 som den har deltaget i. Den er bl.a. kåret til ”Årets Bedste i Mikroklassen 2014” af Berlingske Media, hvor de som begrundelse har givet: ”Et gennemført fornuftigt køb, kan det hele en smule bedre en konkurrenterne”. Bilmagasinet roser den med ord der er svære at se bort fra: ”Der er en ny konge i mikrobilklassen”. Derudover har FDM blåstemplet den som værende ”Kongen af mikrobilklassen”. Der har generelt været roser til den nye generation af Hyundai i10 pga. det høje udstyrsniveau, 5 års garanti, pris og kvalitet, samt denne gode plads og mulighed for at være 5 passagerer. Når alle medier og kunder er begejstret for en ny bil, så gør det vores job som sælgere noget nemmere, hvor vi rådgiver kunderne i at vælge den rette model.

Derforuden har vi introduceret en Go! Kampagne på vores nye Hyundai i20, hvor du som kunde får en meget veludstyret bil til en yderst fornuftig pris. Hyundai i20 Go! Kan erhverves for 159.995 kr. ekskl. evt. metallak og levering. Udstyrsniveauet består bl.a. af aircondition, fartpilot, sædevarme, alufælge, Bluetooth, mørktonede ruder, Lane-Assist, regnsensor, auto-light, læderrat og meget mere. Køreglæden bliver derved forbedret på alle punkter, da du som kunde har mere udstyr som gør den daglige komfort bedre.

Hvad mange ikke ved er, at Hyundai globalt er blandt verdens absolut største bilproducenter og derfor har en enorm erfaring og viden om, hvordan en bil skal laves. Hyundai blev stiftet tilbage i 1967 i Sydkorea, men har i dag fabrikker og udviklingscentre i hele verden. Her i landet er Hyundai et forholdsvis nyt mærke, der fejrede 20 år i Danmark i 2012 og godt på vej mod 25 år i Danmark. 

Mange af de biler, vi kan købe i Danmark, er udviklet og produceret i Europa. Hyundai stiller meget høje krav til udviklingen af nye biler. Derfor giver Hyundai 5 års garanti på din nye bil, uanset hvor langt du kører i den - det må kaldes tillid til egne evner.

Eftersom der stilles større krav til produktion og udvikling af nye biler, så har Hyundai igen nået et mål ingen andre før har kunnet. I august 2016 kunne Autobild afslører en langtidstest af Hyundai i30 på 100.000 km, hvor den eneste fejl havde været en sprunget nr. pladepærer. De skrev: ” Der Beste im Dauertest” hvilket betyder den ”den bedste i udholdenhedstest”. Hyundai har kvalitet og design i højsæde, hvor vi inden længe vil komme til at se Hyundai bliver endnu større aktører på det globale marked.

Hos Terminalen Aarhus har vi mange års erfaring som autoriseret Hyundai-forhandler. Den erfaring kommer vores kunder til gode, da vi i al beskedenhed, ved meget om bilerne. Om du er privatkunde og søger en ny bil til familien, eller firmakunde der vil købe eller lease en ny firma- eller varebil, kan vi rådgive om den bedste løsning for dig. Vi tilbyder naturligvis altid skarpe tilbud på finansiering af din nye Hyundai, både med variabel og fast rente - valget her er dit. 

Ønsker du sikkerhed i dit månedlige bilbudget, anbefaler vi en serviceaftale på din nye Hyundai. Med en serviceaftale tilknyttet, betaler du et fast beløb hver måned for servicering af din bil. Aftalen giver dig ydermere fordele som bilvask ved værkstedsbesøg, lånebil mv. 

En Hyundai serviceaftale fås fra kr. 299,- pr. måned. 

Kig forbi vores forretning på Grenåvej 337 i Risskov og se vores fine nye Hyundai showroom, der lever op til de nyeste standarder og er blevet utroligt lækkert. Vi er altid friske på et godt tilbud og en uforpligtende snak om køb af ny Hyundai.


De bedste hilsner
Bjarne Granslev


Du kan se mere om Hyundais modeller og priser her:

Den bedste service til den rigtige pris. Læs om alle fordelene
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84