loading
Vent venligst

Ny udgave af Toyota AYGO

Drøn forbi Terminalen Roskildevej, hvor du kan prøve den nye, moderne udgave af Toyota AYGO.


Med et samlet salg på 58.000 biler markerer den rappe Toyota AYGO sig som en af de mest populære biler i Danmark gennem mere end et årti. Nu er Toyota klar med en ny og forbedret udgave af den populære AYGO.

Bilens udvendige design er blevet opdateret. Den nye AYGO fastholder det markante x på fronten, men designet skifter fra den tidligere todimensionelle oplevelse til et mere markant tredimensionelt design, der giver bilen et endnu mere gennemført og fuldstændigt look.

Derudover pryder et nyt for- og baglygtedesign den nye AYGO og skaber en visuel bedre sammenhæng mellem front og bag. En ny unik LED-lyssignatur i både for- og baglygterne sørger desuden for, at AYGO bliver letgenkendelig. Sammen med den nye tredimensionelle front syner den nye AYGO derfor også meget mere strømlinet end nogensinde før.

 

 

Nye farver og eksklusivt ydre

To nye farver er tilføjet den i forvejen brede farvepalette i form af lilla-tonen Magenta og en særlig blå farve, der fastholder muligheden for at give AYGO et friskt og ungt look. Flere nydesignede 15” alufælge, der følger de forskellige udstyrsvarianter, tilfører den nye AYGO et mere eksklusivt ydre.

Inde i kabinen har både sæder og instrumentpanel fået en opgradering med en højere oplevet materialekvalitet, mens en 7” stor touch skærm med multimediesystem og indbygget bakkamera fortsat sidder centralt placeret i kabinen – nu med mulighed for smartphone-integration gennem Apple CarPlay og Android Auto.

Der har været stort fokus på at forbedre køreegenskaberne i den nye AYGO, hvor det især har været i højsædet at øge kørekomforten for både chauffør og passagerer ved at mindske støjniveauet i kabinen.

Kraftigere motor, bedre brændstoføkonomi

Den prisvindende trecylindrede 1.0-liters benzinmotor fra Toyota er blevet opdateret og yder fremover 72 hestekræfter – tre flere end i den gamle AYGO – og fremstår derfor mere kraftfuld. Samtidig er drejningsmomentet øget ved lavere omdrejninger, hvilket er med til at give en endnu bedre køreoplevelse – især i byen.

Selv om motoren i den nye AYGO er blevet kraftigere, har Toyota-ingeniørerne virkelig lagt sig i selen og formået at mindske brændstofforbruget, så bilen i gennemsnit kører 26,3 km/l ved blandet kørsel. Og på trods af, at den nye AYGO endda også har fået testet brændstofforbrug og CO2-udledning efter den nye og mere virkelighedstro WLTP-målemetode og fået omregnet tallene til såkaldte korrelerede NEDC-tal, falder udledningen fra 88 til 86 gram CO2 pr. km.

Adrætte køreegenskaber

Hjulophænget på den nye AYGO er blevet justeret sammen med en opdatering af styringssoftwaren, og det har, ifølge Toyota, givet bilen mere adrætte køreegenskaber. Det er fortsat muligt at få AYGO med Toyotas vigtige sikkerhedspakke Toyota Safety Sense, der rummer både automatisk nødbremse ved hastigheder helt op til 80 km/t og vognbaneassistent, der advarer, hvis man utilsigtet kommer til at krydse vejstriberne uden at bruge blinklyset.

Den nye AYGO er spækket med lækkert udstyr, og allerede fra basisudgaven med tilnavnet x får man audiosystem med Bluetooth til håndfri mobilsnak og trådløs streaming af musik, elruder, fjernbetjent centrallås og LED-kørelys signatur for og LED-baglygte signatur. AYGO x kan fås fra 89.990 kr. inkl. leveringsomkostninger på knap 4.000 kr.

I forbindelse med lanceringen af den nye Aygo, tilbydes ekstra attraktiv finansiering. Kontakt os for mere info eller book en prøvetur. 

Oplev den hos Terminalen på Roskildevej! 

 

Find din forhandler

Roskildevej 323 2630 Taastrup
 

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84